Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchokladkakor med solrosfrön

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Njut dessa lättbakade kakor med hjälp av sked! Smakade en variant av dessa och gjorde mina egna! De blev goda! Solrosfrön är ett bra alternativ för nötallergiker. Väljer du saltade solrosfrön kan du utesluta saltet i smeten. Kan med fördel göras med glutenfritt mjöl.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret. Rör ägg och socker. Vispa inte. Tillsätt de torra ingredienserna utom chokladen. Rör ner smöret. Klicka smeten i aluminiumformar. Grädda i 200 grader i ca 10 min. De ska vara kladdiga i mitten. Lägg på noblesse plattorna med detsamma så att de smälter. Ställ svalt. Njut med hjälp av en sked!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.