After eight ger moussen god mintsmak.
Instruktioner
- Bryt sönder chokladen och mintchokladen. Lägg det i en värmetålig skål. Smält det i vattenbad. Tag upp skålen.
- Rör ner ägget under kraftig vispning och sedan äggulorna en och en under fortsatt vispning.
- Vispa äggvitorna till hårt skum. Vispa grädden till skum. Rör först ner äggvitorna i chokladsmeten, sedan grädden och krossad Marianne Crush.
- Fördela smeten i 6 portionsglas och ställ dem kallt några timmar.
Dela chokladplattorna på snedden och stick ner en halv platta i varje dessert. Garnera med hallon och mynta.
- Tips! Marianne Crusch = krossad Marianne, den hårda pepparminskaramellan med chokladfyllning.
- Lycka till! Njut
Publicerat den
21 november 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Super gott!!! :)
Jättegott och lättlagat! :)