Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintchokladmousse

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 2 timmar 15 minuter
Skriv ut

Jättegod chokladmousse med mjuka bitar av after eight.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden till hårt skum. Smält chokladen och rör ner den i grädden. Spara några after eight-plattor till dekoration och skär resten i små bitar. (Obs! Det är lättast att få bitarna att dela sig om after eighten har stått i kylen innan.)
  2. Rör ner bitarna i kesellan. Rör ner kesellablandningen i chokladgrädden. Häll upp i glas och ställ i kylen.
  3. Innan servering: dela sparade after eight-plattor på diagonalen och stick ner i moussen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.