Mintchokladmousse

After eight ger moussen god mintsmak.

Vill du testa att göra en bredare sökning klicka här: chokladmousse
Betyg (5 röster)
Antal personer
6 st
Mintchokladmousse

Gör så här

Bryt sönder chokladen och mintchokladen. Lägg det i en värmetålig skål. Smält det i vattenbad. Tag upp skålen.

Rör ner ägget under kraftig vispning och sedan äggulorna en och en under fortsatt vispning.

Vispa äggvitorna till hårt skum. Vispa grädden till skum. Rör först ner äggvitorna i chokladsmeten, sedan grädden och krossad Marianne Crush.

Fördela smeten i 6 portionsglas och ställ dem kallt några timmar.
Dela chokladplattorna på snedden och stick ner en halv platta i varje dessert. Garnera med hallon och mynta.

Tips! Marianne Crusch = krossad Marianne, den hårda pepparminskaramellan med chokladfyllning.

Lycka till! Njut

Ingredienser (för måttangivelser vänligen logga in)

Mörk blockchoklad, After eight, Ägg, äggulor, Äggvitor, Vispgrädde, Marianne crush, After eight, Hallon, Mynta
Visningar:
5986
Sparat:
197
Chokladhjärtan ..
över 2 månader
Mintchokladmous
av jenpen
över 2 månader
Päronhalvor med
av Ullas
över 2 månader
Chokladhjärtan
av vernis
över 2 månader

LIKNANDE VIDEORECEPT

Hittade inga liknande videorecept.