Kladdiga och himmelskt goda muffins med vispgrädde på toppen!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Ställ ut 10 muffinsformar på en plåt, använd gärna en muffinsplåt för bäst resultat.
- Smält chokladen över ett vattenbad. Vispa ägg, strö-, och vaniljsocker vitt och pösigt. Smält smöret i en kastrull och rör ner filmjölk, pepparmintsarom samt kaffe. Rör ner smörblandningen i äggsmeten.
- Blanda mjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd ner det i smeten. Vänd ner chokladen i smeten och fördela smeten i formarna. Tryck ner en After Eight, bruten i bitar, i varje muffinsform.
- Grädda muffinsen mitt i ugnen i 12-15 minuter, de ska fortfarande vara lite kladdiga. Låt dem svalna på ett galler.
- Vispa grädden och spritsa den på varje muffins. Toppa varje bakverk med en After Eight.
Publicerat den
1 oktober 2014
Liknande recept
Skriv kommentar