Roliga att baka och de blir sååå goda.. Imponera på gästerna med att servera en till kaffet. Gör dem runda som knappar eller fyrkantiga som After eight.
Instruktioner
- Pudra bakbordet, kaveln och kakmåttet med florsocker. Vispa äggvitan skummig. Tillsätt pepparmyntsoljan. Blanda ner florsocker, lite i taget. När massan är fast och ändå smidig är degen klar. Knåda den på bakbordet.
- Kavla ut massan 5 mm tjock. Ta ut rundlar med kakmåttet. Ta bort överflödig deg och kavla ut igen. Det är ungefär som att baka pepparkakor, det känns som om degen aldrig tar slut.
- Smält chokladen i en skål över en kastrull med hett vatten. Passa noga så att vattnet inte kokar, då kan chokladen bli grynig. Doppa mintbitarna i chokladen och fiska upp dem med hjälp av två gafflar. Lägg dem att stelna på smörpapper. Förvara mintchokladen i kylen i en burk med smörpapper mellan lagren.
Publicerat den
27 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar