Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintcrisp

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 40-50 portioner
Skriv ut

Mumsigt! Fräscht och krispigt julgodis! Mkt uppskattat :-)

Ingredienser

Instruktioner

Lägg alla ingredienserna utom früslin i en skål över en kastrull med kokande vatten tills det smält. Rör ner früslin. Fördela i ischokladformar med en tesked. Ställ svalt att svalna.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • LizzyElisabeth 19 december 2009

    Det lät gott.. Ska bara handa lite ingredienser jag inte har hemma...

  • marhe02 28 augusti 2012

    Mintkrokant?

  • AckisF 17 december 2012

    Vi tycker dessa är jättegoda! Tack för ett enkelt och bra recept. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.