Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintcrisp med mandel

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Mmm...tunna mintchokladrutor med krispig mandelkrokant

Ingredienser

Instruktioner

Smält försiktigt sockret i stekpanna. Lägg i hackad mandel och låt allt bli ljusbrunt. Bred ut på bakplåtspapper att stelna. Hacka ganska fint till en god krokant. Smält chokladen och smaksätt med pepparmint. Bred tunt på bakplåtspapper. Strö på krokanten innan chokladen stelnat. Ställ in i kyl. Skär eller bryt i bitar. Bör förvaras i kyl.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.