Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mintkrokantruta

 
Skriv ut

God och lättbakad till kaffet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret o låt svalna, tillsätt båda sockersorterna. Rör ihop detta. Blanda sedan i de övriga ingredienserna. Bred ut detta i en bakplåtsklädd långpanna. Hacka 200 gr Marabou Mintkrokant och strö över smeten i långpannan.
  2. Vispa de 4 äggvitorna till hårt skum, vänd i 3 dl strösocker. Vispa upp vitorna igen. Bred vitorna över chokladen. Grädda i 15-20 minuter i 200 grader. Skär kakan i rutor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.