Minutbiff steka hur länge recept

Laddar...
Din sökning gav 8497 träffar

Nojjans goda stekta ris.

Brukar ibland käka stekt ris på kinarestaurang som jag tycker är underbart gott! Hade efter hämtmat ifrån kinarestaurangen kvar en burk ris kokt jasminris och testade att göra nåt eget av detta. Jag b..



Kinesisk sötsur sås till stekt ky..

Jättegod, smakar som på resturang. Om man tar grönsaksbuljong istället blir den vegetarisk och kan ätas med t ex quorn. Receptet hittade jag i en tidning för många år sedan, minns inte vilken. Jag gör..


Långa semlor

Anna Adéns grundrecept till semlor kan också bakas ut till längder som här, när man har många att bjuda! Visst är det härligt.










Biffar med senapssås och stekt ör..

God bra mat. Mättar bra och var riktigt gott. Lätt att slänga ihop en vanlig vardag. Det blir rätt mycket sås, så om du dubblar receptet (och gör för 4 personer) så behöver du inte öka såsmängden, dvs..






Stekt torsk med varm äggröra

Ibland har man ett par kokta ägg och potatisar över. Då är det lätt att panera och steka lite torsk och svänga ihop en äggröra. Ett tips när du ska steka mager fisk är att panera den med grovt rågmjöl..



De fem elementen tärnade och stek..

181 kcal/portion. Ingrediensen tofu-filéer är ungefär detsamma som friterad tofu som säljs som atsuage-tofu i japanska mataffärer. Den går dock att köpa på vegan-avdelningar på vissa snabbköp också..