Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölk och glutenfri smulpaj

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Gott och nyttigt, barnen märkte knappt någon skillnad :) Alla mått är på en höft då jag inte mätte något

Ingredienser

Instruktioner

Hacka nötterna grovt och torrosta dem med pumpakärnor och solrosfrön. Blanda ner rapsoljan, jordnötssmör och honung och häll blandningen över bären i en ugnssäker form. In i ugnen 25 minuter i 200 grader i mitten av ugnen. Servera med vaniljkesella eller glass :)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.