Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake med mjölkchoklad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Barnen såg receptet i nåt program på Bolibompa. Vi hämtade sedan hem det från svt:s hemsida. Väldigt uppskattat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och smula sönder kexen. Blanda ihop det och tryck ut i en pajbotten. Låt stå för att kallna ordentligt.
  2. Smält chokladen i vattenbad.
  3. Lägg osten i en bunke och rör den jämn och lättvispad.
  4. Häll i chokladen och vaniljsockret och rör om. Vispa grädden fluffig.
  5. Rör ner den i chokladkrämen och blanda väl. Häll smeten i pajformen och bred den jämnt. Låt kakn stå i kylen ca 1 tim.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 21 maj 2008

    Denna var för krämig för min smak. Dock tyckte min 3-åriga dotter att den var jättegod. Jag har fryst in resterna och ska servera den med limemarinerade jordgubbar och se om det blir lite "vuxnare" i smaken.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.