Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkfri cheesecake med blåbär

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

God

Ingredienser

Instruktioner

Smält margarinet, Blanda ner socker, havregryn, vetemjöl och bakpulver. Rör ihop tillsammans med ägget till en deg. Tryck ut i en smord pajform med löstagbar kant. Blanda mjukosten med ägg och ½ dl socker. Häll smeten över pajbottnen. Strö till sist över 2 dl blåbär, frysta behöver ej tinas. Grädda längst ner i ugnen i 200°C i ca 30-35 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ronish 2 oktober 2010

    Den är verkligen inte mjölkfri! Laktosfritt är inte mjölkfritt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.