Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkfri chokladapelsin sockerkaka

 
Mjölkfri chokladapelsin sockerkaka Mjölkfri chokladapelsin sockerkaka
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En egen påhittad kaka eftersom jag har barn som inte tål mjölk. Och lite garnering är ju aldrig fel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt oljan och saften av apelsinen. Rör ner resten av ingredienserna. Häll smeten i en 1 ½ liters smord sockerkaksform.
  2. Grädda kakan i 175 graders ugnsvärme 30-40 minuter.
  3. Låt kakan svalna innan man häller på florsocker.
  4. Jag blandade ca 1 dl florsocker med lite vatten och några droppar gul färg. Ringlade ett mönster på kakan.
  5. Gott till kaffet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.