Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Våfflor (mjölkfria)

 
Skriv ut

Dessa går även att tillreda med mjölk istället för vatten om man vill. Använder man vatten kan även mjölkallergiker äta förutsatt att margarinet är mjölkfritt.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa samman ägg och socker. Smält margarinet. Tillsätt vatten (mjölk), vetemjöl, bakpulver, soda och vaniljsocker i äggsmeten. Blanda om. Tillsätt det smälta margarinet. Grädda i våffeljärn. Servera med sylt och grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.