Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokos och nötkaka utan ägg (diabetes)

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En mycket god och saftig kaka som passar såväl veganer,ägg allergiker eller diabetiker. Eller om man bara vill ha något gott till fika som är nyttigare. Rekomenderas varmt och kan ändras med lite fantasi. Ex glasyrer eller liknande.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Smält smöret och tillsätt vattnet. Tillsätt vätskan till de torra ingredienserna och rör så lite som möjligt. Smörj en springform och bröa med kokosflingor. Grädda 45 min i 175 grader. Smält choklad och bred över kakan när den kallnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.