Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkchokladbrownie med jordgubbar

 
  • Serverar: 12-14 portioner
Skriv ut

Söta jordgubbar i en kaka fylld med mjölkchoklad. En oemotståndlig god kombination!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ihop ägg och socker i en bunke. Tillsätt smält smör, kakao, vaniljsocker, smält choklad och mjöl. Rör ihop allt till en smet. Bred ut smeten i en smord och bröad form med löstagbar botten, ca 20-24 cm i diameter. Dela jordgubbarna och tryck ner dem i smeten jämnt över hela kakan.
  3. Grädda kakan mitt i ugnen i 20-25 minuter. Låt den svalna och pudra över florsocker. Lägg några skivade jordgubbar ovanpå kakan. Servera den med lättvispad grädde eller ät den som den är.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.