Instruktioner
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädde och socker och dra av det från plattan. Hacka mjölkchokladen, krama ur vattnet från gelatinbladen och rör ner i grädden. Häll upp panna cottan i 4 portionsformar och ställ dem i kylen, tills de stelnat. Hacka den mörka chokladen och koka upp grädden. Dra av grädden från plattan och vispa ner chokladen. Häll chokladgrädden i en bunke och kyl tills det är kylskåpskallt. Vispa upp chokladgrädden tills den är mycket lättvispad och ställ den sedan kallt i minst 10 minuter (så kommer den att stelna ytterligare). Tvätta fikonen i varmt vatten, skär bort ändarna och skär dem i 3 skivor vardera. Värm en stekpanna till medelhög temperatur och stek dem i smör ca i minut på varje sida, ringla över honungen och stek i ytterligare i ½ minut. Servera fikonen ovanpå panna cottan och toppa med moussen.