Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkchokladsnittar

 
  • Serverar: 36-40 portioner
Skriv ut

Snabbgjorda kakor som är mjuksega i mitten, frasiga i kanterna och fyllda med härlig mjölkchoklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180 grader.
  2. Blanda ihop smör, socker, farinsocker, ägg, vaniljsocker, bikarbonat och salt. Tillsätt mjölet och rör ihop allt till en deg. Knåda till sist snabbt in den hackade mjölkchokladen i degen.
  3. Dela degen i två delar. Rulla dem till längder, ca 40 cm långa, och lägg dem brett isär på en plåt med bakplåtspapper. De flyter ut under gräddningen.
  4. Grädda längderna mitt i ugnen i 12-14 minuter. Skär längderna i sneda snitt direkt när de kommer ut ur ugnen. Låt dem kallna och stelna på plåten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.