Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkchokladtoppar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

mumsigt!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda socker, matfett och de båda mjölsorterna. Rulla degen till små bollar och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Gör en liten fördjupning i kakans mitt. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i 11-14 minuter. Låt kakorna kallna på plåten. Bryt/klipp chokladen i minibitar. Lägg dem i en mikrougnssäker skål. Smält försiktigt chokladen i mikron i korta intervaller och rör ofta. Häll den smälta chokladen i en plastpåse och klipp ett minimalt hål i ena hörnet. Spritsa ut choklad i kakornas fördjupningar. Förvara kakorna i kylen/svalen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anluk 20 februari 2008

    Har tänkt göra dessa idag. Barnen har sportlov och idag har jag lovat dem att vi skall ha en "bakdag". Undra bara om jag som absolut inte kan baka lyckas.....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.