Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjölkfri pannkaka

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Super goda, frasiga och mjölkfria pannkakor

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa samman mjöl, salt och havredryck. Vispa till en jämn smet utan klumpar. Knäck och vispa i äggen.
  2. Låt stå 5-10 minuter.
  3. Tillsätt vatten och vispa igen. Tillsätt en klick mjölkfritt margarin direkt i stekpannan och stek till goda pankakor. '
  4. Serveras med Sylt och ev mjölkfri grädde eller glass.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • bergtorp 6 september 2009

    Supergoda, frasiga pannkakor. Jag gjorde en sats med vanliga pannkakor vid sidan av, men dessa var godare!

  • Smulan009 3 maj 2010

    Om man tillsätter lite vaniljsocker efter smak så smakar pannkakorna ännu godare=) jag brukar ha i så att smeten smakar en aning vanilj, sedan kan man också ta lite kakao pulver för att få en god choklad pannkaka=) för den som inte tål mjölk men gillar choklad=)

  • 6578678o78o78 18 oktober 2012

    Och så slutade mitt pannkaksletande för gott! Äntligen en pannkaka fri från mjöl och vetemjöl med ett lite modifierat recept, som förövrigt är det absolut godaste, frasigaste mest smakrika pannkakan jag någonsin ätit. Istället för vetemjöl 2-3/4 dl rismjöl, och vara 1dl vatten. Som pålägg en skvätt oatly vaniljsås. Ett måste kan jag lova er! Tackar!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.