X

Mjuk kaka med apelsin recept

Laddar...
Din sökning gav 203 träffar
Mjuk apelsinpepparkaka

Denna kaka är riktigt julig.. och ljuvlig! Sådär lagom smarrig men med lite extra allt! Kakan är porös, kryddig med smak av apelsin och en liten ton av pepparkaka med kanelglasyren blir den riktigt go..
Nigellas apelsinchokladkaka

Så god. Glutenfri och laktosfri. Det är inga problem att koka apelsinen, den sköter sig själv på spisen. Mitt tips är att koka två på en gång (frys in den andra) för du kommer vilja baka en kaka direk..

Mjuk godiskaka

Mjuka kakor är lätta att baka, bara man följer receptet noga. Den här kakan som lever upp till sitt namn, godiskaka, innehåller mycket gott. Den kan kännas lite kladdig, men skall ätas som en bakelse,..Apelsinkaka med vallmofrön och ap..

I Tyskland och USA är det vanligare än här hemma med blå vallmofrön i mjuka kakor. Den här kakan får både ett trevligt utseende och en lite speciell knaprighet av fröna. Men om de är svåra att hitta ..Jons coola kladdkaka.

Idén är snodd från ett recept av Nigella Lawsons mormor men det är rätt ordentligt omarbetat. Ingen traditionell kladdkaka men det är en kaka och den är väldigt kladdig. Dessutom behöver den inte st..