Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk apelsinchoklad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Jag gjorde denna med smör som är nyttigare än kokosfett Den blir mjuk, så den "bör" ätas med sked

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i bitar och smält i en skål i vattenbad. Ta upp skålen. Dela smöret i små bitar och rör ner den i den smälta chokladen. Blanda tills det blir en slät massa.
  2. Låt svalna något. Vispa ägget i en skål och rör ner i massan.
  3. Häll upp chokladen i metallformar. Ställ det i kylskåpet för att stelna.
  4. Lycka till! Njut
  5. God Jul & Gott Nytt År!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ros 20 december 2009

    Jag använde Marabou chokladkaka: apelsinkrokant till denna mjuka apelsinchoklad Lycka till! God Jul & Gott Nytt År!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.