Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk hasselnötskaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En enkel och god kaka!

Ingredienser

Instruktioner

Mal nötterna i en nötkvarn. Vispa socker och ägg, rör ner nötterna blandat med bakpulver. Häll i en smörad cch bröad form (ca 2 liter). Grädda i 175 grader i cirka 45 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bikbok 29 oktober 2009

    Tack för flera fina recept :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.