Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

mjuk pepparkaka i kall ugn

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lätt att vispa ihop och ställa in i den kalla ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt dem omväxlande med filmjölken.
  2. Blanda sen i det avsvalnade smöret. Häll smeten i en smord och bröad avlång form. Ställ in den i den kalla ugnen. Sätt ugnen på 200º och grädda i ca 1 timme.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Disen 15 december 2009

    Mums!! sååå god och enkel att vispa ihop. Kakan håller sig mjuk och färsk länge. Kommer absolut att baka den igen. Full pott!! Tack för receptet.

  • hedvig46 4 augusti 2010

    Helt underbar och saftig.Kommer att baka den många gånger<3

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.