Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk pepparkaka med blåmögelost

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

De flesta gillar ju vanlig pepparkaka med mögelost. Här är en ny variant

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175º. Smörj en form ca 30x24 cm. Rör margarin och socker poröst. Tillsätt äggen och rör kraftigt. Tillsätt kesellan. Blanda kryddorna och bakpulvret med mjölet. Rör ner mjölblandningen i smeten tillsammans med russin. Bred ut smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen 10-15 min. Låt svalna. Skär i små munsbitar och hyvla/bred på blåmögelost. Garnera med valnötter. Servera som snittar till glöggen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.