Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk pepparkaka med lingon

(1 kommentar)  
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Denna underbart goda mjuka pepparkaka passar utmärkt inför advent. Fin att ge bort te.x på glöggpartyt eller adventsfika. Sätt igång att baka:-)

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i yoghurten och det svalnade smöret. Blanda mjöl, bakpulver och kryddor i en bunke. Rör ner mjölblandningen i smeten. Rör till sist ner de frysta bären. Smöra formen och grädda på 175 grader längst ner i ugnen i ca 45 min. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ewa15 29 november 2013

    måste det vara frysta lingon? går det med lingonsylt? Ewa

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.