Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk saffranskaka

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Enormt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ägg och socker vispas. Blanda sedan i mjöl, bakpulver, gräddfil, smält smör, russin och saffran. För att saffranet ska lösa sig riktigt, man man först blanda det med några cl sprit.
  2. Häll blandningen i smord och bröad form.
  3. Grädda i 175 grader i 50 min.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • solveig50 21 november 2010

    Smaskens!

  • miia69 13 december 2010

    Har använt ett liknade recept tidigare så jag blev glad när jag hittade det här... Eftersom ingen av oss gillar russin hoppade jag över dem och ersatt med hackad vit choklad & kokos, lite sött men gott!

  • MB-67 16 december 2012

    Vilken gudomligt god saffranskaka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.