Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjukpepparkaka i stora ugnsformen

(1 kommentar)  
Skriv ut

Jag brukar dela den stora kakan i 6 stora bitar när den är klar. Det blir många bitar mjukpepparkaka, men varför inte dela med sig till goda vänner och snälla grannar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj och bröa stora ugnsformen.
  2. Blanda de torra ingredienserna i en stor bunke, rör sedan ner filmjölken, lingonsylten och tillsist det smälta margarinet.
  3. Häll pepparkakssmeten i stora ugnsformen och grädda i 175 grader i ca 1 timme, i nedre delen av ugnen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • majamia 23 november 2008

    Denna goda kaka har jag provat idag! Härligt att baka mkt på en gång! God! Jag hade ingen lingonsylt så jag tog färska lingon istället och det gick jättebra, blev kanske lite syrligare men god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.