Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuksega pepparkakor

(1 kommentar)  
Mjuksega pepparkakor Mjuksega pepparkakor
  • Serverar: 80 portioner
Skriv ut

Blir många av en sats och håller sig länge i en burk om de inte fryses in.

Ingredienser

Instruktioner

Rör smör och socker poröst. Blanda ner övriga ingredienser. Låt degen ligga kallt över natten. Rulla 80 bollar och platta till något. Grädda i ugn, 200 grader i 7-10 min. Håller sig mjuka i burk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Ruffsan78 24 november 2014

    Gjorde bara en halv stats mumsigt goda och lätta att göra.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.