Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjukt pannbröd

 
Skriv ut

Bröd som bakas i stekpannan på spisen. Blir ca 10 bröd.

Ingredienser

Instruktioner

Mät upp yoghurten i en bunke. Tillsätt honung, fänkål och anis, salt, vetemjöl och rågmjölet blandat med bikarbonat. Arbeta ihop till en smidig deg. Ta upp degen och dela den i 10 bitar. Kavla ut på mjölat bakbord till runda kakor med en kavel. Avsluta med ett par tag med kruskaveln eller nagga med en gaffel. Grädda bröden på båda sidor i en medelvarm stekpanna, 2–3 minuter per sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.