Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mocka ostkaka

 
Skriv ut

Enkelt då den kan förberedas en dag på förhand.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret och blanda med krossade Digestivekex. Platta ut blandningen i en form ( ev. med smörpapper på bottnen), diam. 22 cm. Sätt gelatinbladen i kallt vatten 10 minuter. Koka upp vattnet och lös upp de urkramade gelatinbladen i det. Blanda i mjukost, florsocker, vanilj, kaffe samt den vispade grädden. Bred ut fyllningen på bottnen och ställ i kyl över natten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.