Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mördegskakor med 21 olika fyllningar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 60 portioner
Skriv ut

Alltid bra att ha hemma i kakburken!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Elvispa ihop smör, vaniljsocker och socker. Tillsätt mjölet, lite i taget. Om du ska använda fyllning 5-9 eller 12-21 så blandar du ned ingredienserna i degen. Knåda till sist degen med hjälp av händerna.
  2. Ta små delar av degen åt taget, rulla små bollar av den och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Tryck ut bollarna lite grann.
  3. Om du använder fyllning 1-4, 10 eller 11 så lägger du på ingredienserna nu.
  4. Grädda i ugnen ca: 8 min på 175 grader.
  5. Låt svalna. Ät och lägg in i fina kakburkar!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Cassiopeya 12 oktober 2011

    Mm bakade just dessa goda kakor, hade äppelgelé på några och björnbärssylt på resten, väldigt smarrigt! Fick ca 40 småkakor, perfekt! :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.