...du kan även använda kakorna en och en utan fyllning.
Gör ett hål i några av dem och använd dem till att hänga i påskriset.
Instruktioner
- Arbeta samman samtliga ingredienser till degen.
Lägg degen i en plastpåse och låt vila i kylskåp i minst 30 minuter.
- Kavla ut degen på mjölat bakbord till 2-3 mm tjocklek.
Ta ut kakor med hjälp av mått.
- Lägg kakorna på plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen i 175 grader i cirka 15 minuter.
- Låt svalna på galler. Smält matfettet i en gryta.
Bryt chokladen i bitar och lägg ner i det smälta matfettet.
- Smält på svag värme.
Låt svalna i en timme innan chokladen vispas kraftigt med elvisp.
- Fördela fyllningen på hälften av kakorna.
Lägg en kaka ovanpå. Blanda samman ingredienserna till glasyren. Garnera kakorna. Använd din fantasi.
- Tips:
Du kan även använda kakorna en och en utan fyllning.
Gör ett hål i några av dem och använd dem till att hänga i påskriset.
Publicerat den
13 april 2011
Liknande recept
Skriv kommentar