Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mörkt glutenfritt bröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Nyttigt för glutenallergiker.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt i en skål och häll ner i en brödform. Grädda nederst i ugnen på 150, ca två timmar. Täck med bakplåtspapper efter 1 h. Det går utmärkt att dubbla satsen. Håller sig gott och saftigt länge!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • matbritta 20 december 2009

    Det blev riktigt gott, nästa gång skall jag göra 2 st eftersom den skall gräddas i 2 timmar. Kanske även tillsätta brödkrydda.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.