Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pilgrimsmussla med avokadotartar

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Tilltugg - mussla på rostat bröd och topping med avokadoröra. Dryckestips: Passar till Mojito.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, kärna ur och finhacka avokado och papaya. Smaka av med färskpressad limejuice, sweet chilisås, en pressad vitlöksklyfta, salt och peppar.
  2. Använd 6 små eller dela 3 stora pilgrimsmusslor. Stek hastigt i smör i varm panna.
  3. Servera på rostad brödbit och toppa med avokadoröran och ett blad koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.