Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mojjans goda och snabba gurksallad

 
Skriv ut

Familjens favorit till alla kötträtter. Mycket god! Gjord på tunnskivad slanggurka på danskt vis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva gurkorna mycket tunt. Blanda ättika, vatten och socker i en stor glasskål. Rör eller vispa tills allt sockret löst sig.
  2. Lägg i gurkorna och persiljan och rör om. Låt stå och dra cirka 2 timmar.
  3. Rör under tiden i gurkorna några gånger, så allt blandar sig väl. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.