Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 15-20 portioner
Skriv ut

En riktigt god kondiskaka, som påminner om vanliga chokladbollar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienserna först. Rör i smöret och kaffet så det blir en jämn smet.
  2. Rulla sen ut degen till 2 stycken längder. Platta till rullarnas undersidor något så att bitarna kan stå stadigt.
  3. Lägg de båda rullarna på en skärbräda i kylskåp ett litet tag, så att de stelnar. Skär sen rullarna tvärs över i 15-20 bitar. Doppa sen bitarnas undersidor och en bit upp på sidorna i smält blockchoklad. Ställ dem sen på bakplåtspapper tills chokladen har stelnat.

Kommentarer (2)

  • molusk 9 september 2009

    molusk<3

  • Bappi 12 februari 2010

    Blev succé på makens jobb. Full pott till dig/ kram Bappi

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.