Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Monicas kaffekaka med äpplen och kanel

 
  • Serverar: 10-15 portioner
Skriv ut

Höstens dofter av äpplen och kanel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker väl.
  2. Koka upp mjölk och margarin, slå detta varmt över äggsockerblandningen under vispning.
  3. Blanda mjöl och bakpulver och tillsätt detta.
  4. Häll smeten i en smörad och bröad långpanna och lägg äppelklyftorna i rader ovanpå.
  5. Strö över kanel och socker och grädda kakan i 200 º varm ugn i 25-30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.