Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Monicas kasslergryta

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Detta är en snabb och god kasslerrätt som passar både till vardag och fest

Ingredienser

Instruktioner

Skiva kassler, purjolök och paprika. Bryn kassler, purjolök, svamp och vitlök i oljan. Häll i krossade tomater. Smaksätt med sweet chili, buljong, dragon, timjan och salt. Låt det puttra i 30 minuter Lägg i den skivade paprikan och matlagningsyoghurt. Låt det puttra ytterligare 15 minuter. Servera med ris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.