Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Monicas wienernougat

 
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Gott så det saknar motstycke, gjorde detta i julas och tänkte ge bort till släkten men det blev att jag och sambon åt upp det istället!!!

Ingredienser

Instruktioner

Rosta den flagade mandeln i en torr stekpanna så att de får lite färg och blir gyllenbruna. Smält mörk choklad och nougat i vattenbad. Täck en mellanstor form med aluminiumfolie eller bakplåtspapper. Stoppa in i frysen och låt stelna. Skär i bitar och lägg över i en liten burk. Förvara i frysen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.