Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Monikas jättegoda julsenap

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Världens godaste julsenap om jag själv får säga det. Gott till skinkan, prinskorven och som stomme i lutfiskssåsen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal senapskornen med en stor senapskula, eller kör i mixern. Blanda vatten med florsockret och rör om väl. Blanda sedan i ättika, senapspulvret och eventuellt lite salt. Rör till sist i Slottssenapen och smaka av.
  2. OBS! Gör senapen 3-4 dagar innan du skall servera den, för då blir den allra godast. MUMS!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.