Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morfars rullsylta med soltorkad tomat, persilja och kryddpeppar

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Scans rimmade rullsylta kanske inte finns i alla butiker, men duktiga köttmästare i vanliga livmedelsbutiker kan säkert rimma en slaksida på beställning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dra bort nätet som är runt syltan. Rulla upp rullsyltan och fördela tomater, persilja och kryddpeppar på den. Rulla ihop syltan igen och lägg tillbaka den i nätet eller bind upp den med steksnöre.
  2. Koka sylta i vatten enligt beskrivningen paketet eller i 1½-2 timmar
  3. Lyft upp syltan och låt den kallna under press.
  4. Skär upp den i tunna skivor och servera den med rödbetstårta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.