Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormors After eight-cheesecake

 
Skriv ut

Hittade detta bland mormors recept :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Mixa kakor och smör i en matbredare.
  2. Tryck ut blandningen i form med löstagbar kant (24 cm i diameter).
  3. Smält chokladen i ett vattenbad. Blanda philadelphiaost, socker, mjöl, ägg och salt i en bunke. Rör ner den smälta chokladen. Skär after eight i bitar och lägg ner i smeten.
  4. Häll smeten över kexsmulorna i formen. Grädda kakan mitt i ugnen i ca 40-50 min , tills smeten har stannat. Låt svalna, förvara i kylskåp.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.