Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormors goda brunkaka

 
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Den här saftiga och goda kakan brukade min mormor alltid ha till jul.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjölk det smälta smöret och sockret. Tillsätt kryddorna och mjölet lite i taget. Vispa noga. Spara lite mjöl till slutet o vispa ner det tillsammans med bikarbonatet. Grädda kakan på 175 grader på nedersta falsen i ugnen i en timme. Obs ej varmluftsugn. Lycka till !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.