Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormors köttfärslimpa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En jättegod variation på köttfärslimpa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med lökhacket, ägget, mjölken, ströbrödet, kryddorna och vitlöken. Vippa upp på blött bakpapper och platta ut till ca 25 gånger 30 cm.
  2. Stek baconet på medelvärme och låt det rinna av. Lägg skivorna på köttet och täck med osten. Rulla ihop och lägg över i en smord form.
  3. Vispa ihop grädden, chilisåsen och ketchupen och häll såsen över köttet.
  4. Grädda på nedersta falsen, 200 grader i 45 minuter.
  5. Strö gärna över lite persilja innan du serverar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.