Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormors maränger

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Härliga maränger som går att få både sega och krispiga!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 130 grader. Börja vispa äggvitorna med 1 dl strösocker och ättikspriten på låg hastighet. När smeten börjar gå ihop, vispa ner resten av strösockret och vaniljsocker och höj hastigheten till max. Vispa i ca 3-4 minuter tills marängen är riktigt fluffig. Skeda upp marängerna på bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i ca 50 minuter.
  2. Vill du ha sega maränger, ta ut plåten efter ca 45 minuter istället.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.