Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mormors våffler

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

De här våfflerna är bara så goda, åt jag mycket hos mormor när jag var liten och nu gör jag samma hemma. Min mormor är senil nu och vi kan inte längre göra mat med varandra, men tur var det väl att jag sparade receptet då.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl, salt och bakpulver. Tillsätt vatten, uppvispad ägg och avsvalnat matfett. Vispa grädden till skum och rör ner den. Hetta upp våffeljärnet, smörj till första laggen och grädda våfflorna. Lägg upp dem på galler och servera genast, bjud till socker, sylt, färska eller tinade bär och vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.