Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morots och broccolilasagne

 
Skriv ut

En jättegod vegetarisk lasagne med milda smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken fint. Skala och riv morötterna grovt. Fräs löken mjukt och genomskinlig i olivolja i en kastrull. Tillsätt morötterna och låt dem fräs med några minuter. Häll i tomatkrosset och låt såsen koka 15 minuter. Rör ner sockret, basilika och créme fraiche. Smaka av med salt.
  2. Sätt ugn på 225 grader. Skär broccolin i skivor. Klipp eller skär lasangplattorna i 7 cm bitar. Varva tomatsås, broccoli. lasangplattor och keso i en smord ungsform. Börja med tomatsåsen och avsluta med tomatsås och keso. Grädda lasangen färdig mitt i ugnen 30-35 minuter. Till 4 personer

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.