Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Morotsbiffar med hirssallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga vegobiffar med härlig hirssallad 443 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och grovriv morötter och rotsellerin. Snitta purjolöken på längden och skölj noga, strimla den fint.
  2. Spara 1 dl riven morot till hirssalladen. Fräs morötter, rotselleri, purjolök, curry och salt i vattnet 3 minuter tills det mjuknar.
  3. Lägg fräset i en stor skål. Tillsätt ägg och sojamjöl till fräset. Forma till biffar och stek dem frasiga i oljan 2 minuter per sida.
  4. Koka hirsen 10 minuter i saltat vatten, häll av och skölj i kallt vatten, låt rinna av i en sil. Ansa och skölj salladen, tillsätt det sparade morotsrivet och hirsen, blanda.
  5. Servera med biffarna och en klick turkisk yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.