Saftiga vegobiffar med härlig hirssallad
443 kalorier per portion
Instruktioner
- Skala och grovriv morötter och rotsellerin. Snitta purjolöken på längden och skölj noga, strimla den fint.
- Spara 1 dl riven morot till hirssalladen.
Fräs morötter, rotselleri, purjolök, curry och salt i vattnet 3 minuter tills det mjuknar.
- Lägg fräset i en stor skål. Tillsätt ägg och sojamjöl till fräset. Forma till biffar och stek dem frasiga i oljan 2 minuter per sida.
- Koka hirsen 10 minuter i saltat vatten, häll av och skölj i kallt vatten, låt rinna av i en sil.
Ansa och skölj salladen, tillsätt det sparade morotsrivet och hirsen, blanda.
- Servera med biffarna och en klick turkisk yoghurt.
Publicerat den
29 december 2009
Liknande recept
Skriv kommentar